─ Groepscoaching

Samen bereik je zoveel meer

BookCLUB

Groepscoaching programma

Als je als ondernemer zelf niet groeit, kan je bedrijf ook niet groeien.

In de BookCLUB lees je in een groep met andere ondernemers een selectie van business boeken. Je komt je eenmaal per maand bijeen om met elkaar de lessen uit het boek, en de toepassing in de praktijk met elkaar te bespreken.

ActionCLUB

Groepscoaching programma

Nieuwe kennis en acties om jouw bedrijf in 4 maanden op een hoger plan te brengen. In slechts 7 sessies beschik je over de tools en strategieën die je nodig hebt om jouw bedrijf naar hogere winsten en meer succes te leiden.

Je krijgt een voorsprong op de concurrentie. En je zult ontdekken wat duizenden andere ondernemers al weten over de impact die ActionCLUB op hun bedrijven heeft gehad.

ActionBOARD

Een Raad van Bestuur voor elkaar

Vrijwel alle grote bedrijven hebben een Raad van Bestuur waarop de CEO’s kunnen vertrouwen voor advies en ondersteuning.

Minder dan 1% van de leiders van KMO-bedrijven heeft echter een Raad van Bestuur waar ze voor advies en ondersteuning terecht kunnen.

BusinessRICH

Een korte en krachtige boost voor jouw bedrijf

BusinessRICH is een intensieve tweedaagse groepscoaching workshop die zich richt op de sleutelgebieden van ieder bedrijf voor bedrijfsgroei en ontwikkeling.

Als je weinig tijd hebt is dit de uitgelezen manier om een ‘hands on’ introductie te krijgen in de ActionCOACH aanpak en nieuwe inzichten en concrete groeistrategieën te ontdekken.

MentorCLUB

Groepscoaching Programma

Is ActionCOACH’s premium 1-op-1 coaching te veel van het goede is en/of stel je het gezamenlijk leren met 1 tot 3 andere ondernemers op prijs.

MentorCLUB is een wekelijks of tweewekelijks coachingsprogramma voor kleine groepen van maximaal vier niet-concurrerende ondernemers.

ActionCOACH is innovatief en goed op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in ondernemerschap. Met kennis en ervaring uit ons wereldwijde ondersteunen wij bedrijfseigenaren en leidinggevenden om hun maximale potentieel te bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gesprek over hoe we jou en jouw bedrijf kunnen helpen.