GROEPSCOACHING

“Growth comes out of a healthy competitive atmosphere, not trying to choose a particular path forward.” - Edward Felten, Princeton University Professor of Computer Science & Public Affairs

MentorClub ActionCoach

MentorCLUB

Groepscoaching Programma

Als ActionCOACH’s premium 1-op-1 coaching te veel van het goede is en/of je het gezamenlijk leren met 1 tot 3 andere ondernemers op prijs stelt, dan is MentorCLUB waarschijnlijk de perfecte oplossing voor jou.

MentorCLUB is een wekelijks of tweewekelijks coachingsprogramma voor kleine groepen van maximaal vier niet-concurrerende ondernemers.

Meer info

ActionCLUB

Groepscoaching Programma

Nieuwe kennis en acties om jouw bedrijf in 4 maanden op een hoger plan te brengen.

In slechts 7 sessies beschik je over de tools en strategieën die je nodig hebt om jouw bedrijf naar hogere winsten en meer succes te leiden. Je krijgt een voorsprong op de concurrentie. En je zult ontdekken wat duizenden andere ondernemers al weten over de impact die ActionCLUB op hun bedrijven heeft gehad.

ActionClub presentatie

ActionBOARD

Een Raad van Bestuur voor elkaar

Vrijwel alle grote bedrijven hebben een Raad van Bestuur waarop de CEO’s kunnen vertrouwen voor advies en ondersteuning. Minder dan 1% van de leiders van KMO-bedrijven heeft echter een Raad van Bestuur waar ze voor advies en ondersteuning terecht kunnen.   

ActionBoard Groepscoaching

Het ActionBOARD-programma combineert ondersteuning en coaching van ActionCOACH met de voordelen van het hebben van een eigen RvC én zelf zitting hebben in meerdere adviesraden.  

In ActionBOARD vormen ondernemers van KMO-bedrijven een Raad van Bestuur voor elkaar. Het is een groep voor bedrijfsgroei en persoonlijke groei door middel van opleiding, leiderschapsontwikkeling, ondersteuning, advies, verantwoording en teamwerk met andere bedrijfseigenaren en zakelijke leiders in de gemeenschap.

BusinessRICH presentatie

BusinessRICH

Een korte en krachtige boost voor jouw bedrijf 

BusinessRICH is een intensieve tweedaagse groepscoaching workshop die zich richt op de sleutelgebieden van ieder bedrijf voor bedrijfsgroei en ontwikkeling.  

Als je weinig tijd hebt is dit de uitgelezen manier om een ‘hands on’ introductie te krijgen in de ActionCOACH aanpak en nieuwe inzichten en concrete groeistrategieën te ontdekken. 

Tijdens deze workshop leer je de basisprincipes van het bouwen van een succesvol bedrijfsmodel. Je leert de universele ‘business basics’ die nodig zijn om elke keer beter te presteren dan jouw concurrenten. Het is niet alleen theorie, het is praktijkgerichte, handige en bewezen succesvolle ondernemers- en business educatie die écht werkt! 

BookCLUB

Groepscoaching programma

 Als je als ondernemer zelf niet groeit, kan je bedrijf ook niet groeien.

 In de BookCLUB lees je in een groep met andere ondernemers een selectie van business boeken. Je komt je eenmaal per maand bijeen om met elkaar de lessen uit het boek, en de toepassing in de praktijk met elkaar te bespreken.  

KurtVervloet_BookCLUB

Meer informatie

ActionCOACH is innovatief en goed op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in ondernemerschap. Met kennis en ervaring uit ons wereldwijde ondersteunen wij bedrijfseigenaren en leidinggevenden om hun maximale potentieel te bereiken.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gesprek over hoe we jou en jouw bedrijf kunnen helpen.

Contacteer ons