ActionBOARD

JOUW groep van adviseurs die samen met jou werken om je bedrijf te laten groeien.

Maar al te vaak hebben ondernemers van kleine en middelgrote ondernemingen een “kameraad” waarmee ze kunnen praten... en vaak is die kameraad de enige persoon die ze spreken.

De valkuil is vaak te erkennen dat die “kameraad” die u graag advies geeft en van wie u het graag accepteert, misschien wel niet de juiste persoon is om u te adviseren voor uw bedrijf!

Wat is ActionBOARD?

Elk bedrijf kan zijn voordeel behalen met een groep adviseurs. Een "Adviesraad" klinkt misschien alsof deze alleen voor grote bedrijven is gereserveerd, maar dat is zeker niet het geval.

Naar schatting heeft 99,4% van alle Fortune 1000 CEO's een Raad van Bestuur waar ze op kunnen rekenen voor advies en ondersteuning.

Minder dan 1% van de leiders van kleine en middelgrote ondernemingen heeft echter een adviesraad waar ze terecht kunnen in tijden van nood

Het ActionBOARD programma combineert het commitment van ActionCOACH om bedrijfseigenaren op te leiden met de voordelen om uw eigen adviesraad te bezitten.

Waarom zou u zich aansluiten bij een ActionBOARD?

Het starten en groeien van een bedrijf kan eenzaam zijn en het kan een isolerende ervaring zijn. Er zijn echter manieren om dit te voorkomen... door jezelf te omringen met een groep adviseurs voor hulp, ondersteuning en advies bij de groei van uw bedrijf.

De meeste succesvolle ondernemers kunnen zich iemand herinneren die hen op een bepaald moment dat broodnodige advies heeft gegeven en velen van hen hebben nog steeds vrienden en collega's waar ze regelmatig een beroep op kunnen doen als hun bedrijf groeit.

Aan de andere kant zijn er ondernemers die deze luxe niet hebben. Wijs dus deze uitnodiging niet te snel af totdat je het volledig hebt onderzocht.

Wie moet zich aansluiten bij ActionBOARD?

Alle ondernemers die deel willen uitmaken van een netwerk van gelijkgestemde mensen die hun adviseurs kunnen worden en niet alleen om hun bedrijfsvisie in de praktijk te helpen implementeren, maar ook praktische en permanente adviezen en ondersteuning kunnen geven. 

Praktisch & interactief

ActionBOARD is ontworpen om veel meer te zijn dan 'zomaar een adviesgroep'. ActionBOARD is ontworpen als een 'hands-on' leerervaring. Als lid van de ActionBOARD zal je…

ActionBoard
  • Waardevolle relaties opbouwen 
  • Problemen oplossen 
  • Winstgevende strategieën leren om uw bedrijf te laten groeien 
  • Uitkiezen welke van deze u wilt implementeren in uw bedrijf 
  • Ideeën brainstormen 
  • Netwerken met gelijkgestemde ondernemers

Join us!

BOEK EEN GRATIS SESSIE