─ Success stories

Testimonials

“Voordat we met ActionCOACH samenwerkten, deden we heel veel zelf en wisten we niet waar eerst te beginnen. Dankzij ActionCOACH hebben we veel meer structuur in onze dagelijkse planning gekregen. Dit brengt ook meer rust in ons bedrijf.”

- Chelsey Kenis

Zaakvoerder, Primato

Mijn work-life balance zat helemaal verkeerd. Ik was veel te veel aan het werken en veel te weinig aan het leven. Kurt is een vat vol ervaring en heeft duidelijk kennis van zaken én een zeer aangenaam persoon is om mee samen te werken.”

- Jeroen Cloots

Zaakvoerder, JnT Omgevingswerken

“De positieve impact van de coaching is zeer snel te zien en ik zie dat Kurt een bepaalde systematiek in slijpt. Ik zou zeker Kurt aanbevelen omdat Kurt zeer snel begrijpt hoe dat uw bedrijf in elkaar steekt en hij gaat zeer snel to the point. Geen gedoe daar rond en dat kan ik alleen maar aanbevelen”

- Fritz Maes

Zaakvoerder, De Maegd NV

“De omzetgroei die we hebben meegekregen is deels te wijten aan de coaching. Natuurlijk is coaching een verhaal dat je uiteindelijk nog altijd zelf moet doen. ActionCOACH doet het niet voor jou, maar toont je wel alle tips and tricks én volgt het ook op. Er is effectief een omzetgroei behaald van maal 3. Dat is niet slecht hé.”

- Glenn Van Herck

Zaakvoerder, Belgium Technics

“Het grote voordeel om met Kurt samen te werken is wel dat het op maat van het bedrijf is gemaakt. Ik heb zowel als persoon als ondernemers grote stappen gemaakt. We hebben onze kosten met 10% doen dalen en de persoonlijke aanpak vind ik zeer aangenaam en uiteraard de ervaring die Kurt heeft. De resultaten waren aanzienlijk vanaf de eerste maanden.”

- Nicolas Maes

Zaakvoerder, De Maegd NV

“Zoals de naam het zegt, ActionCOACH, moet je in actie komen. Ze triggeren je om écht in actie te komen. Doe iets met je ideeën. We hebben gemerkt door de ideeën uit te voeren dat we op een jaar tijd veel meer hebben kunnen realiseren dan we ooit hebben kunnen dromen.”

- Luc Antonissen

Zaakvoerder, PC Yellow

Wat klanten over ons vertellen

“Ik zou Kurt absoluut aanraden aan andere bedrijfsleiders. De enige voorwaarde is dat ze effectief bereid zijn om heel hard te werken aan hun firma.”

– Ben Martens, Ben Martens Architecten

“Aangezien we een jonge organisatie zijn, die net 2,5 jaar geleden gestart is, kampten we met organisatorische problemen, waardoor we vooral op zoek waren naar iemand om ons te helpen. Iemand die ook de valkuilen al heeft meegemaakt in het bedrijfsleven en die ons naar een betere organisatie ging leiden.

Kurt heeft hier verschillende programma’s voor, bijvoorbeeld de GrowthCLUB, waarbij we een 90 dagen actieplan maken waar we doelen vastleggen en deze worden begeleid en opgevolgd tijdens de one-to-one coaching.

Door de coaching is onze omzet maal 3 gegroeid. En dat is niet slecht!”

– Glenn Van Herck, Belgium Technics

“Het leukste van de coaching was dat we meer ontspanning en vrije tijd kregen. We werkten 7 op 7, 100 uren per week of soms zelfs meer. Dankzij de coaching is dat gedaald en kregen we meer tijd voor ontspanning en vrije tijd.”

– Hilde Heymans, Belgium Technics

“Wat mij heeft overhaald is vooral de structuur en de 90 dagen planning. De dagdagelijkse planning en de inzichten die je hierdoor krijgt.

Ik heb bij andere business coaches ook opleidingen gevolgd. Op 3 dagen geven die je een hele hoop informatie mee, maar je doet er eigenlijk niets mee. Je neemt er 2 à 3 dingen uit en voor de rest doe je er niets mee.

En bij Kurt Vervloet, met de 90 dagen planning, ga je echt iets vast nemen. Je gaat dat ordenen, dagdagelijks een takenpakket samenstellen, zodat je er echt aan werkt. Zo blijf je elke dag aan je bedrijf werken. Waardoor er een veel vlottere groei mogelijk is.

De omzet van mijn bedrijf is verdubbeld tov vorig jaar. Dat is mede dankzij Kurt. Door de inzichten en de juiste toepassingen op het juiste moment te verwezenlijken, zijn we inderdaad beginnen groeien en de omzet gaan verdubbelen.”

– Tim Van Dessel, Tim Building

“Leuke, motiverende en praktijkgerichte workshops voor mensen die willen groeien als mens en ondernemer.”

– Devid Geysels, Fitcorner 2550

“Aanrader om structuur te scheppen en motivatie te halen.”

– Michiel Keyzer, KMS Forwarding

“Interessante, boeiende en vooral praktische workshops met heel nuttige actiepunten!”

– Cédric Vercamer, Accountants Academy

“Kurt is een inspirerende en betrokken coach, gericht op ‘echt’ coachen.”

– Veerle Wullaert, Veerle Wullaert

“Inspirerend en motiverend om in een dag met een groep ondernemers te zitten die proactief aan hun business werken.”

– Dieter Antonissen, PC Yellow

“Zeer interessant, je vertrekt altijd met goede ideeën.”

– Kevin Hansen, Tegeloutlet

“Je kan enkel groeien door te werken aan je bedrijf dus volg coaching en leer constant bij!”

– Mieke Jansen, Hebeco

“Inspirerend, motiverend & no nonsense philosophy.”

– Kristof Janssens, L. Janssens

Wil jij ook zo'n goede resultaten?