Ontdek Executive Coaching: Jouw Pad naar Leiderschapsuitmuntendheid!

Wat is Executive Coaching?

Executive Coaching gaat niet om het geven van advies aan jou of je organisatie. Het draait om objectieve observatie en reflectie op de huidige situatie, waardoor je helderheid krijgt over je opties en strategieën voor de toekomst.

Bij ons zijn Executive Coaches bevlogen en positieve professionals die zich meer richten op het verwezenlijken van je dromen dan het omgaan met je zorgen. Hoewel de werkomgeving soms stress en prestatiedruk met zich meebrengt, concentreren wij ons vooral op het bevorderen van betere bedrijfsresultaten.

Ontdek nu de kracht van Executive Coaching

Een Ervaringsgericht Groeiproces Onze Executive Coaching bouwt de capaciteit op om zowel korte als lange termijn doelen te bereiken. Dit proces wordt gestuurd door betrouwbare gegevens die met respect en vertrouwen zijn verzameld, afkomstig van diverse bronnen binnen en buiten de organisatie.

In samenwerking met je coach werk je aan maximale persoonlijke en organisatorische impact. In de huidige context betekent het hebben van een coach dat je een waardevolle speler binnen je organisatie bent – een toekomstige leider en ongetwijfeld de executive van morgen!

Zet je Carrière in Beweging

Transformeer je Bedrijf

Verwezenlijk Verbazingwekkende Resultaten

Bereik Buitengewone Successen

Ontdek hoe je met krachtige strategieën jouw carrière én bedrijf naar nieuwe hoogten kunt tillen. Succesvolle executives behalen meer, succesvolle teams presteren beter en succesvolle bedrijven vergroten hun winst en marktaandeel.

De Tijd om te Stralen is Nu!

Hoe kun je jouw vaardigheden, ervaring en middelen optimaal benutten in de razendsnelle en uiterst competitieve zakenwereld? Hoe kun je jezelf onderscheiden als een top performer in een high-performing business?

Leidende begeleiding heeft een directe impact op je bedrijf – en ongeacht wat anderen beweren, is winst essentieel in elke industrie of sector.

Als je altijd al de impact en effectiviteit van je carrière hebt willen vergroten, de groei van je bedrijf wilde versnellen en programma’s wilde implementeren die resulteren in een uitzonderlijke ROI…

…dan is het tijd om te ontdekken hoe een Executive Coach jou, je team en je bedrijf kan leiden naar ongekend succes.

Ontdek Onze Expertise

Als Executive Coach bieden we diensten op diverse gebieden:

Wij leren je:

Veelgestelde vragen

Hieronder beantwoorden we enkele vragen m.b.t. executive coaching

Een executive coaching traject begint met het definiëren van doelen voor je leiderschapsontwikkeling in een face-to-face sessie van 2 uur. Vervolgens verkrijg je diepgaand zelfinzicht door een online assessment, waarbij jouw gedragsstijl en motivaties worden geanalyseerd. Hierna stellen wij een persoonlijk ontwikkelingsplan op, afgestemd op zowel korte termijn aanpassingen als lange termijn doelen, in een 1 uur durende sessie. Gedurende het traject worden er tweewekelijkse online coaching sessies van 1 uur georganiseerd om te zorgen voor effectieve implementatie van de veranderingen. Tenslotte wordt jouw voortgang periodiek beoordeeld en wordt het ontwikkelingsplan indien nodig aangepast om jouw succes te waarborgen en bij te sturen waar nodig. 

Bij executive coaching ligt de focus meer op leiderschapsvaardigheden, het vergroten van de effectiviteit en strategisch denken. Het leven van topmanagers is vaak eenzaam. Executive coaching biedt een klankbord en een objectieve sparringpartner die objectief mee kijkt naar de bigger picture, begeleidt en ondersteunt waar nodig, mee inzet op het helder krijgen van doelstellingen en uitdagingen waar je nu mee worstelt. Het ontwikkelingsproces van top managers is ook helemaal anders in vergelijking met die van een KMO zaakvoerder. Op welke nieuwe vaardigheden zetten we in? Welke skills gaan we verder ontwikkelen die helpen bij jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling?

Het tarief hangt af van het aantal sessies en de mate van opvolging die nodig is. Bij een frequentie van één sessie per maand, variëren de tarieven tussen de 3000 en 4500 euro voor een traject van 6 maanden . Indien de sessies verhoogd worden naar twee keer per maand, liggen de tarieven tussen de 6000 en 7000 euro voor een traject van 6 maanden.

Ja, voor mij is het belangrijk om objectief en in vertrouwen te werken aan leiderschapskwaliteiten en persoonlijke ontwikkeling. Dit kan alleen in een veilige omgeving met een persoonlijke begeleiding. Uiteraard kan dit ook aangevuld worden met mijn seminaries, een bijeenkomst over effectief sales vaardigheden of een meeting bij onze Business Board Room.