business coach Antwerpen

─ Over Kurt Vervloet

25 jaar ervaring

Ben jij een gedreven Ondernemer en op zoek naar een ervaren klankbord?

Maak Kennis met Jouw Coach

Kurt Vervloet

Mijn missie is om...

ondernemers te helpen hun volledig potentieel te verwezenlijken, maar dan sneller, eenvoudiger en effectiever.

Ondernemen hoort je vrijheid te vergroten.

Al meer dan 30 jaar wordt onze bewezen aanpak met succes toegepast in meer dan 80 landen wereldwijd.

Je kan op me rekenen voor:

Hoe doen we dit?

Onze klanten zijn:

Hallo, ik ben Kurt!

Als jouw coach en vertrouwenspartner zal ik je begeleiden om meer te bereiken met bewezen tools, methodologieën en systemen die de afgelopen drie decennia wereldwijd zijn getest en geperfectioneerd in talloze bedrijven.

Als COACH houd ik je verantwoordelijk voor je resultaten en motiveer ik je, net als een sportcoach, om op je best te presteren.

Na meer dan 22 jaar als leider in KMO’s en internationale organisaties, gebruik ik mijn ervaring nu vol passie om zelfstandige ondernemers, bedrijven, directieleden en teams te helpen groeien.

4 Dingen die je moet weten over jouw coach

Kurt Vervloet is...

1

Een resultaatgerichte zakelijk professional...

Kurt is een senior leider met krachtige vaardigheden in sales en marketing management. Hij heeft bewezen omzetstijging te bereiken, de marges te verbeteren en klanttevredenheid te maximaliseren. Kurt is een uitstekende communicator met ervaring in het motiveren van diverse teams.

2

Een gekwalificeerde zakelijk professional...

Kurt behaalde zijn diploma als Industrieel Ingenieur aan de Thomas More De Nayer Hogeschool in Sint-Katelijne-Waver. Hij heeft ook succesvol een Master in Business Administration aan de Universiteit “Antwerp Management School” en een Master in Sales en Marketing aan de Vlerick Management School behaald.

Binnen ActionCOACH is Kurt niet alleen een gecertificeerde businesscoach, maar ook een MasterCOACH en Global Trainer. Als één van de weinige geaccrediteerde trainers in Europa, reist hij meerdere keren per jaar naar het hoofdkantoor in de VS om internationale coaches op te leiden.

3

Een ervaren zakelijk professional...

Met meer dan 22 jaar ‘real-life’ ervaring in diverse sectoren, heeft Kurt bewezen successen behaald in General Management, Sales & Marketing, Strategische Planning, Business Development en Pricing Strategieën. Hij begon zijn carrière in sales en (Key) Account Management en klom op tot Managing Director in een wereldwijd opererend bedrijf, waar hij volledige P&L verantwoordelijkheid had.

4

Een business mentor van ActionCOACH …

Ik ben gedreven om met lokale ondernemers samen te werken en hen te helpen hun bedrijf boven hun verwachtingen te laten groeien. Mijn doel is om bedrijven te zien slagen en ondernemers te zien gedijen. Als jouw Business Mentor zal ik werken om jouw resultaten te behalen met behulp van bewezen tools, methodologieën en systemen, getest en verbeterd door duizenden bedrijven wereldwijd. Ik houd je verantwoordelijk voor je resultaten en motiveer je om op topniveau te presteren, net zoals een sportcoach.

Vraag nu jouw gratis coachingsessie aan

Kurt Vervloet: Jouw Professionele Businesscoach.

“Ik heb Kurt ingeschakeld om me te helpen mijn visie en missie te realiseren. Hoe vertaal je dat naar een effectief plan? Het is ook een klankbord. Je hebt iemand bij wie je alles kunt delen.”

Damiaan Peeters, Zaakvoerder Umbrace en Rood Fluweel