ACTIONCOACH KURT VERVLOET

Your success is my business” - Kurt Vervloet

Hi, ik ben Kurt!

Ik ben zelfstandig business coach bij ActionCOACHIk help gedreven en energieke ondernemers en leiders om hun winst te vergroten, meer tijd vrij te maken en een beter team op te bouwen, zodat hun bedrijf beter en efficiënter draait en ze uiteindelijk een bedrijf opbouwen dat kan werken zonder hun dagelijkse aanwezigheid of betrokkenheid.   

Als jouw coach en adviseur zal ik je helpen meer te bereiken met behulp van bewezen tools, methodologieën en systemen, getest en geperfectioneerd in tienduizenden bedrijven wereldwijd in de afgelopen drie decennia.

Als ActionCOACH houd ik je verantwoordelijk voor je resultaten en stimuleer ik je, net als een sportcoach, om optimaal te presteren. 


KurtVervloet_ActionCoach_Foto

Na een rijke carrière van 22 jaar als leidinggevende in KMO’s en in internationale organisaties, besloot ik mijn ervaring te gebruiken om vanuit mijn passie zelfstandige ondernemers, diverse bedrijven, directieleden en teams te helpen groeien.

Het is mijn visie om rijkdom te creëren in Vlaanderen door de herscholing van ondernemers

Mijn ervaringen

1

Een Business Professional die Resultaten boekt …

Kurt is een Senior-level leider met sterke sales en marketing management vaardigheden, die ook de kennis heeft om operationele excellence op te leveren. Kurt is een performer met een bewezen staat van dienst in het bereiken van omzet stijging, het verbeteren van de marge contributie en het maximaliseren van klanten tevredenheid. Hij is een uitstekende interpersoonlijke communicator met ervaring in het motiveren van diverse groepen.

2

Een Gekwalificeerde Business Professional …

Kurt is afgestudeerd als Industrieel Ingenieur aan de Thomas More De Nayer Hogeschool in Sint-Katelijne-Waver. Tijdens zijn carrière heeft hij succesvol een Master in Business Administration behaald aan de Universiteit “Antwerp Management School” alsook een Master in Sales en Marketing aan de Vlerick Management school te Gent.

3

Een Ervaren Business Professional …

Hij heeft “real-life” ervaring van meer dan 22 jaar in verschillende sectoren met bewezen successen in General Management, Sales & Marketing, Strategische Planning, Business Development en Pricing Strategieën. Kurt startte zijn carrière in sales functies en (Key) Account Management en bouwde zijn loopbaan uit in pricing en product management. Als Managing Director, gedurende meer dan 6 jaar in een wereldwijd opererend bedrijf, had hij volledige P&L verantwoordelijkheid.

4

Een Business Mentor van ActionCOACH …

Kurt is gepassioneerd in het samenwerken met lokale ondernemers om hun bedrijf te laten groeien voorbij hun stoutste dromen en om mensen te zien slagen in hun opzet. Hij is gedreven om samen te werken met ondernemingen om hun doelen te bereiken en om gretige ondernemers te ondersteunen. Als uw Business Mentor zal hij meewerken om uw resultaten te doen behalen door gebruik te maken van bewezen hulpmiddelen, methodologieën en systemen, getest en geperfectioneerd door duizenden andere ondernemingen in gans de wereld gedurende meer dan 2 decennium lang. Hij zal je verantwoordelijk houden voor je resultaten en, net zoals een sport coach, aandringen om te presteren op het hoogste niveau.

5

Een toegewijde Familie Man…

Kurt onderhoudt een actieve levensstijl tezamen met zijn 2 zonen, Matthias en Lennert. Je zal Kurt regelmatig zien joggen in de buurt, hem vinden op het tennisveld of hem de voetbalploeg van zijn 2 zonen zien aan moedigen.

Wat anderen zeggen over Kurt

Bekijk meer succesverhalen

Certificaten

MBA_certificaat_KurtVervloet
Certified-Business-Coach_kurtvervloet
Gold-BusinessCOACH_kurtvervloet

Hoe gaat het met jouw onderneming?

  • Genereert jouw bedrijf minder geld dan je zou willen?
  • Heb je moeite met het werven, behouden en ontwikkelen van het talent dat nodig is om een geweldig bedrijf op te bouwen?
  • Ben je op zoek naar snelle en effectieve verbeteringen in jouw bedrijf?
  • Werk je meer dan je zou willen?
  • Leveren jouw marketing- en verkoopcampagnes minder op dan je zou willen?

Ik wil je graag leren kennen.

ActionCOACH helpt al meer dan 25 jaar ondernemers en bedrijven bij het oplossen van dit soort problemen.
De kennis en systemen die in die tijd zijn ontwikkeld, hebben al honderdduizenden bedrijven over de hele wereld aanzienlijk verbeterd.

Als jij er klaar voor bent om jouw bedrijf, inkomen en levensstijl aanzienlijk te verbeteren, dan bekijk ik graag samen de mogelijkheden voor jou en jouw onderneming.