WORKSHOPS

Growth comes out of a healthy competitive atmosphere, not trying to choose a particular path forward.” - Edward Felten, Princeton University Professor of Computer Science & Public Affairs

Groepscoaching

GrowthCLUB

Elk kwartaal een planningssessie

GrowthCLUB is een jaarprogramma gericht op het maken van tactische plannen voor jouw bedrijf op een leerzame en leuke manier. Met elk kwartaal een planningssessie van één dag en een maandelijkse ‘check in’ om op koers te blijven.

Meer info

In GrowthCLUB word je getraind in strategieën die je zullen helpen je tijd te beheersen, jouw prioriteiten scherp te krijgen en je te voorzien van de mindset en tools die je nodig hebt om je doelen te bereiken. Het resultaat is een actieplan gebaseerd op duidelijke kwartaaldoelstellingen voor jou en jouw team.

LeverageGAME

LeverageGAME

Leer spelenderwijs hoe je een bedrijf echt runt 

Ontdek de werking van het ‘Business Chassis’ en de kracht van Leverage met dit bordspel. Leer 282 eenvoudige strategieën om het aantal klanten, je omzet en winst drastisch te verhogen. En hoe je jezelf misbaar kan maken in je bedrijf. 

En leer ook jezelf als ondernemer beter kennen … 

Meer informatie

ActionCOACH is innovatief en goed op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in ondernemerschap. Met kennis en ervaring uit ons wereldwijde ondersteunen wij bedrijfseigenaren en leidinggevenden om hun maximale potentieel te bereiken.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gesprek over hoe we jou en jouw bedrijf kunnen helpen.

Contacteer ons