Leiderschap coaching programma met impact

Hoe zal dit Executive Coaching programma je leiderschapsskills verbeteren?

Bepalen van de objectieven:

De Executive Coach bepaalt samen met jou de gewenste uitkomst en de meetbare doelen.

Face to Face – 2 uur

Bewustwording, assessment en feedback:

Om te bepalen hoe jouw leiderschapsstijl effect heeft op de relatie met de anderen, organiseren we een online assessment die bestaat uit 2 onderdelen.

  • DISC leiderschapoefening
  • Motivators assessment

DISC” legt uit “HOE” iemand zich zal gedragen, “MOTIVATORS” legt uit “WAAROM“.

Het coaching plan:

De Executive Coach creëert met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan dat snelle aanpassingen combineert met lange termijn doelen, gefocust op het leren van nieuwe vaardigheden en het elimineren van inefficiënt gedrag.

Face 2 Face – 1 uur

Coaching:

De Executive Coach voert tweewekelijks coaching sessies van telkens 1 uur op een vast moment in de week, gedurende minstens 6 opeenvolgende maanden. Dit doen we samen met jou om het veranderingsproces op te volgen en de veranderingen te versterken.

Online via TEAMS – 1 uur / week

Verandering in stand houden/ voortgangsbeoordeling:

Periodieke beoordeling van de voortgang van de klant is belangrijk en noodzakelijk!

Online via TEAMS – 0.5 uur / maand (met zaakvoerder)

Maak carrière

Prijs op aanvraag
vanaf €899/maand*

*Excl. BTW – Minimum 6 maanden

Wat ga je bereiken?

Wij Garanderen dat je resultaten behaalt en dat je in staat zult zijn de investering in een ActionCOACH terug te verdienen binnen 17 weken dat ActionCOACH jouw bedrijf coacht of onze coaching is GRATIS!

Onze coaching programma’s zijn wereldwijd getest en beproefd, dus als je een ActionCOACH inhuurt zul je resultaten behalen. Of dat nu is in termen van meer tijd, een beter team of meer geld, als je met een geloofwaardige inspanning al het werk verricht dat aan jou wordt toegewezen, je aanwezig bent bij alle coachingsessies en andere afgesproken evenementen en workshops, en je hebt al je huiswerkopdrachten af voor de afgesproken deadline.

En je bent na de 17de week nog steeds niet tevreden of je ziet geen resultaat? Dan coachen wij jou GRATIS tot dat je tevreden bent … zonder vragen!