─ 1-op-1 coaching

Voor gevestigde ondernemers die groei, efficiëntie en balans zoeken

Ben jij op zoek naar een ervaren klankbord om te sparren over:

1️⃣ Gezonde Groei zodat je een hernieuwd gevoel van ambitie en vertrouwen in de toekomst krijgt.

2️⃣ Efficiëntie en Structuur zodat je een gevoel van opluchting en rust creëert, wetende dat je bedrijfsprocessen soepel lopen.

3️⃣ Betrokken Team zodat je trots en tevredenheid ervaart, omdat je weet dat je een sterk team achter je hebt dat je visie deelt en naar hetzelfde doel werkt.

4️⃣ Gezonde Financiën zodat je Rust en Zekerheid hebt, door financiële stabiliteit, goede cashflow en duidelijkheid over de financiële toekomst van je onderneming.

5️⃣ Tijd en Fun zodat je een kan doen wat je graag doet en de gewenste tijd kan besteden aan je familie, kinderen en vrienden.

 

 

Hoe werkt het? Heel eenvoudig. Boek vandaag je gesprek met Kurt, ervaren klankbord. Neem een kijkje in zijn agenda, prik de datum en het uur dat jou uitkomt. En we hebben een virtuele koffie. Je ontvangt een link voor een video-call en je kan uitkijken naar de eerste stap van je groeitraject voor je bedrijf. Wij zijn alvast zeer enthousiast om jou te ontmoeten.

5/5

“Kurt weet als geen ander om tips te geven of om je uit te dagen voor een volgend level ! Ik heb veel bagage extra gekregen en ik ben met de hulp van Kurt erin geslaagd met mijn bedrijf een nieuwe koers te varen… Ik kan bevestigen dat zowel financieel als beleidsmatig grote sprongen zijn gemaakt. Ik investeer nu meer tijd om te werken ‘AAN’ mijn bedrijf en ik kan opnieuw tijd doorbrengen met mijn gezin of gun mezelf ‘de tijd’ te genieten van een deugddoende vakantie.
Kurt zijn aanpak is steeds vernieuwend omdat hij zichzelf via studie en scholing verder bekwaamd. Hij is door zijn ervaring en kennis de ideale inspirator, mentor en klankbord. Hij is een echte aanrader !”

Zaakvoerder Bert Van Geldorp van BVG

5/5

 Ik verzoop in het werk. 
Ik heb als architect nu meer opdrachten dan ooit. Ik heb alles nu beter onder controle. Ik heb vrij normale werkuren. Ik heb mijn hobby’s terug opgepikt en ik heb terug tijd om te sporten.
Ik weet nu beter van aanpakken. Ik heb leren systematiseren waardoor alles vlotter loopt.
Ik wil Kurt Vervloet daarvoor bedanken. Ik heb het werk zelf moeten verzetten… zo gaat dat met coaching…. maar zonder het advies van Kurt was me dat niet gelukt. Kurt leert je gericht de juiste acties te ondernemen.
Dankjewel Kurt.

Zaakvoerder Ben Martens van Ben Martens Architecten

5/5

Kurt is 3 jaar  de Business Coach van Tim Building en wij zijn zeer tevreden over zijn persoonlijke aanpak.
Doorheen deze periode kwamen er verschillende uitdagingen op ons pad en mede door deze persoonlijke aanpak konden we op het juiste moment het nodige advies verwachten dat relevant is voor onze business.
Niet alleen advies op papier maar wel persoonlijke coaching die je als ondernemer aan het werk zet om gestructureerd te werken naar gerichte doelen.

Zaakvoerder Tim Van Dessel van Tim Building

5/5

Wat een samenwerking! Ondertussen volg ik al even coaching bij Kurt en leer ik nog steeds bij…. hij biedt duidelijke communicatie, hij stelt de juiste vragen om de beste coaching aan te bieden voor ons bedrijf. Hij voelt volledig met ons mee waar wij de focus nog moeten opleggen en biedt ons leerrijke structuur om nog efficiënter te werken! Kurt gaat in dialoog en verfijnt datgene waar je niet bij stilstaat. Zo bespreken we wekelijks de strategie/aanpak en de aandachtspunten.
Actie, reactie…. ik ben je dan ook super dankbaar voor jouw passie en toewijding! Een echte aanrader!

 

Zaakvoerder Caroline Van der Heyden

Hoe werkt 1-op-1 Coaching?

Het programma is steeds op maat van jouw bedrijf.

3 Stappen naar een winstgevend bedrijf:

1) Kennismaking: We onderzoeken je uitdagingen en kansen.

2) Actieplan: We maken een actieplan op maat van je bedrijf met 10-12 directe implementeerbare strategieën.

5) Implementatie: Elke week bespreken we 1-op-1 de voortgang en word je begeleid door een ervaren klankbord.

–> Dit is je route naar blijvende zakelijke en persoonlijke groei

Voor wie is 1-op-1 Coaching?

Luister naar jouw collega-ondernemers

Onze klanten vertellen hun verhalen:

Maak nu jouw eerste stap naar groei

PLAN JOUW GRATIS KENNISMAKING MET KURT

Bel me op 0474 072 444 of neem contact op voor een Gratis Coaching Call of plan je gesprek makkelijk online in