ActionCLUB

ActionCLUB  is een programma dat werkt aan een sterke basis voor een bedrijf, opgebouwd rond alle belangrijke fundamenten van succesvol ondernemen. Het is een programma van zeven (7) modules van 2½ uur, elke twee weken.

Tijdens deze sessies worden de belangrijke onderdelen van het succesvol runnen van een bedrijf behandeld. Tussen de sessies door ga je het geleerde meteen voor jouw bedrijf in de praktijk brengen.

Tijdens het programma leer je:

 • Meer te bereiken door het verbeteren van jouw vaardigheden in het stellen van prioriteiten en ‘time management’. Je gaat ontdekken dat hoe je je tijd investeert de belangrijkste sleutel tot succes is.
 • Hoe je jouw ‘unique selling proposition’ definieert of aanscherpt en hoe je deze op een eenvoudige manier krachtig kan in inzetten als een wapen in de concurrentiestrijd. Als je dit goed doet zal je veel minder te maken hebben met ‘prijskopers’ en meer klanten aantrekken die bereid zijn de echte waarde voor jouw producten en diensten te betalen.
 • Hoe je veel beter en effectiever marketing kan inzetten om leads te genereren, en hoe je de sales vaardigheden van jou en je team (‘leads converteren naar klanten’) drastisch kan verbeteren zodat je in staat bent meer klanten te krijgen.
 • Verschillende manieren om klanten aan je te binden zodat zij trouwe, winstgevende klanten worden die blijven terugkomen.
 • Een nieuwe, effectieve manier om de beste mensen voor jouw bedrijf te werven, trainen en te behouden.
 • Hoe je systemen kan maken die het mogelijk maken dat het bedrijf blijft draaien zonder jouw aanwezigheid.

Praktisch en rendabel

Het gaat niet alleen om uit te vinden wat je moet doen… maar je verlaat dit programma met de kennis hoe en wat te doen om vooruit te komen met je bedrijf. Investeer de komende 98 dagen samen met het ActionCOACH team, om een aantal van de 328 ‘winstgroei’ strategieën te ontwikkelen en aan te passen om deze specifiek te gebruiken in JOUW bedrijf, om JOUW winst een impuls te geven en voor JOU meer tijd vrij te maken… van af dit moment!

Netwerk met andere ondernemers

Je zult bijeenkomen met andere proactieve ondernemers om elkaar te helpen elkaars bedrijven te doen groeien. Dit is niet het enige, de kans is tevens groot dat je een of twee doorverwijzingen naar jouw bedrijf krijgt.

Voor wie?

ActionCLUB is een programma voor ambitieuze ondernemers die willen groeien en daar sterk voor gemotiveerd zijn. Het is combinatie van kennis en coaching en leren van elkaar, en is een uitstekende voorbereiding voor die ondernemers die de volgende stap naar individuele coaching willen maken.

Dit is wat je gaat leren in de 7 praktische modules:

 • Module 1 – Bepalen van jouw toekomst 
  Als jij niet weet waar je heen wilt, hoe ga je er dan komen? Tijdens deze sessie ga jij jouw doelen, bedrijfsvisie en -missie uitwerken en leer je hoe een bedrijf van de grond af aan op te bouwen. 
 • Module 2 – Het genereren van Cashflow 
  Je zult in deze sessie de principes van Hefboomwerking en Cashflow Marketing leren. Daarnaast ga jij je richten op de snelste manieren om de resultaten van je marketing te vergroten. 
 • Module 3 – Streetwise Marketing 
  Je gaat je ‘uniekheid’ bepalen – dat wat je onderscheidt van je concurrenten – en je gaat ontdekken hoe je dit kan gebruiken om meer van je ideale klanten te krijgen. Ook leer je hoe je de ontwikkeling van de loyaliteit van klanten kan opbouwen, zodat deze klanten blijven terugkomen, keer op keer. 
 • 
 Module 4 – SalesRICH 
  Je gaat alles leren over de verschillende typen verkopers en het verschil tussen de oude en nieuwe verkooptechnieken. Je gaat begrijpen hoe de ‘vragentrechter’ werkt, hoe om te gaan met tegenwerpingen en hoe gebruik te maken van de kracht van de telefoon. 
 • Module 5 – TeamRICH 
  Deze sessie gaat over het creëren van een team waarvan je altijd hebt gedroomd. Leer hoe jij een leider kan worden en hoe jij hen kunt inspireren. Leer hoe je de juiste mensen kunt aannemen en hen kan leiden naar een bedrijf dat draait, zelfs zonder dat jij per se aanwezig hoeft te zijn. 
 • Module 6 – Systemen en de 6 stappen naar super resultaten 
  Leer de enige manieren om hefboomwerking (‘leverage’) in jouw bedrijf toe te passen. Leer hoe je systemen kunt ontwikkelen die jouw bedrijf draaiende houden zodat je meer kan doen met minder. Leer om AAN je bedrijf en niet alleen maar IN je bedrijf te werken. 
 • Module 7 – Hefboomeffect – Het Bordspel 
  Hiermee leer je op een leuke manier alles wat je tijdens de ActionCLUB hebt geleerd in praktijk te brengen. Je ontdekt hoe alle eerder geleerde elementen met elkaar samenhangen en hoe ze elkaar beïnvloeden. En, je leert jezelf als ondernemer veel beter kennen … 

“‘Ik heb enorm veel inzicht gekregen in het belang van de organisatie en systemen in het opzetten en runnen van een succesvol bedrijf.
Geweldige concepten, geweldige systemen, geweldig programma’! .”

“Met mijn MBA, dacht ik dat er niet veel was wat ik niet wist over ondernemen, maar ik had het mis! Het gaat er niet om hoeveel je weet, maar wat je ermee doet. Dat telt. Ik geloof niet dat er ondernemer is die niet kan profiteren van wat dit programma te bieden heeft.”

Meld je vandaag nog aan!