BusinessRICH

Houd jij te weinig geld én tijd onderaan de streep over?

De meeste ondernemers weten heel goed hoe ze het werk van het bedrijf moeten doen maar niet hoe ze het bedrijf moeten runnen. Ze zijn vanwege hun passie in het vak gestapt en niet zozeer vanwege het ondernemen zelf.

Denk bijvoorbeeld aan de kapper die de hele dag haar knipt maar niet bezig is met marketing, klanten binnen halen, het team leiden, systemen invoeren, etc. Door de waan van de dag komen zij simpelweg niet toe aan de vitale onderdelen van hun bedrijf… terwijl dit wel nodig is om het bedrijf draaiende te houden!

De meeste ondernemers werken vooral IN hun bedrijf maar onvoldoende AAN hun bedrijf…

Jij ook? Dan herken je je wellicht wel in de volgende punten:

Dit kan én moet anders!

Alle bedrijven kun je namelijk volgens een bepaalde methode bouwen en laten groeien. Net zoals elke auto in de wereld is gebouwd op een chassis, is ook elk bedrijf gebouwd op een chassis. In de afgelopen 25 jaar hebben onze ActionCOACHes deze chassis-methode succesvol toegepast in iedere branche wereldwijd en op basis daarvan weten we hoe je deze methode zo efficiënt mogelijk kunt benutten om jouw bedrijf weer de juiste richting in te sturen.

En als je weet hoe het precies in elkaar steekt, kun je dat chassis inzetten om jouw bedrijf succesvol te runnen zodat het kan werken zonder jou en hoef je je geen zorgen meer te maken om voldoende cashflow en kan je meer tijd voor jezelf vrijmaken.

De oplossing: BusinessRICH

Over deze methode gaan we het hebben in BusinessRICH. Het programma BusinessRICH is ontworpen door de oprichter van ActionCOACH Brad Sugars. Brad Sugars heeft al meer dan 53 eigen bedrijven gerunt, en heeft nu een vermogen van meer dan 150 miljoen dollar.

Alle systemen en methodes die we je gaan leren in deze ‘mini-MBA’ zijn dezelfde als die hij gebruikt heeft om zijn bedrijven succesvol te maken. In BusinessRICH helpen we jou naar een Commerciële, Winstgevende Onderneming die Werkt Zonder Jou!

Wat ga je allemaal leren in deze mini-MBA van 2 dagen?

“BusinessRICH is erg interessant en inspirerend, het geeft je nieuwe ideeën over hoe je naar je eigen bedrijf kijkt.”
– Taco Heidinga, Bouwe Beheer BV

“Het is inspirerend en stimulerend om na te denken over de manier hoe dingen georganiseerd zijn binnen jouw bedrijf.”
– Natasha Rosaria, Kadanz

Tijdens de workshop zal jouw ActionCOACH dieper ingaan op de systematiek, inclusief:

74

strategieën om meer leads te krijgen

82

strategieën om de conversie van lead naar klant te vergroten

53

strategieën om het aantal aankopen per klant te vergroten

50

manieren om de waarde van elke verkoop te vergroten

70

manieren om de marges en cashflow te verbeteren

Meld je vandaag aan!