GrowthCLUB: Ontdek de kracht van een Actieplan voor je bedrijf.

Slechts 2% van de ondernemers heeft een uitgeschreven plan… en maar een klein deel daarvan volgt het ook op…

GrowthCLUB is een workshop die het opstellen van concrete en praktische plannen voor jouw onderneming zowel leerzaam als leuk maakt.

Tijdens de GrowthCLUB wordt je getraind in strategieën die je zullen helpen om controle te krijgen over je tijd, over je prioriteiten en die je zullen voorzien van de juiste ‘mindset’ en handvaten die je nodig hebt om je doelen te bereiken.

Uw grootste winst? Een duidelijk actieplan, strategieën voor uw doelen, en een gedetailleerde tijdlijn die u inspireert en motiveert.

Wanneer en Waar?

  • Datum: Vrijdag 12 Aprl 2024
  • Tijd: 09.00u – 17.00u
  • Locatie: Passade Mechelen, Brusselsesteenweg 301, 2800 Mechelen
  • Investering: €295 (excl. BTW), inclusief studiemateriaal, lunch, versnaperingen en netwerkdrink 

Zo werkt het...

Meld je hier aan voor deelname:

Aan het einde van deze actiegerichte dag zul je een duidelijke focus hebben op waar je onderneming na 90 dagen zal staan in combinatie met een concreet plan hoe daar te komen, dus waar wacht je op?

“Ik heb bij andere business coaches ook opleidingen gevolgd. Op 3 dagen geven die je een hele hoop informatie mee, maar je doet er eigenlijk niets mee. Je neemt er 2 à 3 dingen uit en voor de rest doe je er niets mee.

En bij Kurt Vervloet, met de 90 dagen planning, ga je echt iets vast nemen. Je gaat dat ordenen, dagdagelijks een takenpakket samenstellen, zodat je er echt aan werkt. Zo blijf je elke dag aan je bedrijf werken. Waardoor er een veel vlottere groei mogelijk is.

De omzet van mijn bedrijf is verdubbeld t.o.v. vorig jaar. Dat is mede dankzij Kurt. Door de inzichten en de juiste toepassingen op het juiste moment te verwezenlijken, zijn we inderdaad beginnen groeien en de omzet gaan verdubbelen.”

– Tim Van Dessel, Tim Building

Meld je hier aan voor deelname aan de GrowthCLUB.