Business Board Room:

Samen Succesvol Ondernemen!

Ben je een “ambitieuze bedrijfsleider” die “ervaren sparringpartners” zoekt voor “belangrijke beslissingen

Hebt u nood aan een “professioneel klankbord” om uw “ideeën te toetsen” en uw “netwerk uit te breiden”?

Wilt u ook profiteren van de unieke “collectieve wijsheid” van “peer-to-peer ondersteuning”?

Hoe organiseer ik een teammeeting?

Wat is de Business Board Room?

De Business Board Room is een exclusief platform en netwerk voor maximaal 8 bedrijfsleiders, ondernemers en/of leidinggevenden met een omzet groter dan 5 miljoen € of gelijk door ervaring.

Het biedt een unieke omgeving waar gelijkgestemde professionals samenkomen om zakelijke uitdagingen te bespreken, waardevol advies te delen en elkaar te ondersteunen bij het behalen van succes.

 • In de Business Board Room worden maandelijkse vergaderingen gehouden, waarbij elk lid de kans krijgt om zijn of haar zakelijke uitdagingen te presenteren aan de groep. Deze uitdagingen worden vervolgens besproken en leden worden aangemoedigd om oplossingen en advies aan te dragen. Het is een interactieve en collaboratieve omgeving waarin leden kunnen profiteren van de expertise en ervaring van anderen.
 • Daarnaast biedt de Business Board Room ook de mogelijkheid voor leden om een meer uitgebreide businesscase te presenteren voor de groep gedurende een uur.
 • Een belangrijk aspect van de Business Board Room is het concept van de “accountability buddy“. Deze buddy’s bieden morele steun, houden elkaar verantwoordelijk en creëren een sterke peer-to-peer supportstructuur.
 • Je ontvang tevens 2 op maat gemaakte bedrijfsaudits en profiteer van individuele analyses, waaronder het “Scaling Up” Assessment en een Cashflow-analyse, met een uur online toelichting per audit door Kurt Vervloet. Bereid uw bedrijf voor op succes en groei met waardevolle inzichten en begeleiding op maat.

Waarom zou u zich aansluiten bij de Business Board Room?

Waardevolle inzichten: Als deelnemer van de Business Board Room krijgt u toegang tot waardevolle inzichten en advies van gelijkgestemde professionals. Dit stelt u in staat om nieuwe perspectieven te verkennen en innovatieve oplossingen voor uw zakelijke uitdagingen te ontdekken.

Uitgebreid netwerk: Door deel te nemen aan de Business Board Room kunt u uw professionele netwerk aanzienlijk uitbreiden. U zult in contact komen met succesvolle ondernemers en leidinggevenden, wat waardevolle mogelijkheden biedt voor samenwerking, partnerschappen en zakelijke groei.

Peer-to-peer ondersteuning: Het concept van de “accountability buddy” in de Business Board Room zorgt voor een sterke peer-to-peer ondersteuning. U krijgt niet alleen waardevol advies, maar ook de morele steun en verantwoording die nodig zijn om uw doelen te bereiken.

Vertrouwelijkheid en vertrouwen: De Business Board Room creëert een vertrouwelijke omgeving waarin u vrij kunt spreken over uw uitdagingen en kwetsbaarheden. U kunt openlijk delen en vertrouwen opbouwen met andere leden, waardoor u zich gesteund voelt in uw zakelijke beslissingen.

Persoonlijke en Professionele groei: Door deel te nemen aan de Business Board Room kunt u uw eigen leiderschapsvaardigheden en zakelijk inzicht verder ontwikkelen. U wordt uitgedaagd om buiten uw comfortzone te treden, nieuwe strategieën te verkennen en uw professionele groei te bevorderen.

Voor wie is de Business Board Room?

Bedrijfsleiders, ondernemers, CEO’s, directeuren en leidinggevenden die verantwoordelijk zijn voor het strategische beleid en de groei van hun organisaties.

Professionals met vergelijkbaar expertise niveau, zodat er een gelijkwaardige uitwisseling van kennis en ervaring kan plaatsvinden.

Bedrijfsleiders van verschillende leeftijden, waarbij de diversiteit aan ervaring en perspectieven worden gewaardeerd.

Deelnemers uit verschillende niet concurrerende sectoren. Dit zorgt voor een brede kennisbasis en bevordert creatieve oplossingen die kunnen worden toegepast in verschillende zakelijke omgevingen.

De optimale groepsgrootte is van 6 tot 8 deelnemers. Deze grootte zorgt voor een intieme en interactieve setting waarin elke deelnemer voldoende tijd en aandacht krijgt om zijn uitdagingen te presenteren en waardevolle feedback te ontvangen.

Deelname aan de Business Board Room is op uitnodiging. Zo wordt de kwaliteit van de groep gewaarborgd en ontstaat er een omgeving waarin leden zich met elkaar kunnen verbinden en waardevolle interacties kunnen aangaan.

Om potentieel nieuwe leden kennis te laten maken met de BBR, mogen bezoekers uitgenodigd worden om mee te ontbijten, te netwerken en deel te nemen tot aan de eerste pauze.

Herkent u onderstaande uitdagingen?

Teamoveleg

Praktisch & interactief

De Business Board Room is ontworpen om veel meer te zijn dan ‘zomaar een adviesgroep’. Als lid van de Business Board Room vind je een klankbord voor strategische vraagstukken en beslissingen, doorbreek je de gepercipieerde eenzaamheid en bespreek je groeiplannen en uitdagingen op persoonlijk en professioneel vlak.

De Business Board Room bestaat uit een reeks van 9 vergaderingen die één keer per maand plaatsvinden op een vaste tijd en locatie. Elke vergadering heeft een totale duur van 6 tot 7 uur, telkens van 8.30u tot 16.00u

De locatie is het Neoclassicistische Kasteel in Sint-Katelijne-Waver (Elzestraat). Deze betoverende locatie biedt de ideale setting om waardevolle discussies te voeren.

Start van het programma: 22/9/2023

YES, ik wil graag meedoen aan een Business Board Meeting

Agenda van de vergadering

Om consistentie te waarborgen wordt een gestructureerde agenda gehanteerd.

 8.30 uur tot 9.00 uur: Ledennetwerk en ontbijt

Dit is tijd voor leden (en bezoekers) om met elkaar te netwerken en te ontbijten. De voorzitter stelt de bezoekers voor aan de leden.

9.00 uur tot 9.15: uur Introducties

De voorzitter roept de vergadering bijeen en neemt de rol op. De voorzitter vraagt vervolgens aan iedereen om zich voor te stellen aan eventuele bezoekers.

 9.15 uur tot 10.00 uur: De Wins

De voorzitter nodigt elke lid uit om aan het begin van de vergadering de positieve impact op zijn/haar organisatie te delen die voortkomt uit het implementeren van het ontvangen advies tijdens de vorige vergadering.

10.00 uur tot 10.15u uur: Bezoekers vertrekken/Pauze

10.15 uur tot 13.15 uur: Gestructureerde Adviesronde

De gestructureerde adviesronde wordt uitgevoerd in een “ronde tafel formaat” waarbij elk lid een uitdaging of probleem toelicht waarmee ze worden geconfronteerd. Elk lid wordt op zijn beurt gevraagd om commentaar of advies te geven. Het proces is als volgt:

 • Eigenaar: beschrijft het probleem
 • Board: Verhelderende Vragenronde
 • Board: Adviesronde (20 minuten/case)
 • Bedrijfsleider: Beslissing en tijdschema
 • Volgende bedrijfsleider / probleem

Zodra alle leden hun uitdagingen hebben gepresenteerd en advies hebben ontvangen, wordt elk lid gekoppeld aan een “accountability buddy” uit de groep. Deze persoon heeft als taak om tussen de maandelijkse vergaderingen door contact te houden en morele steun en verantwoording te bieden. Een geweldige vorm van onderlinge ondersteuning!

13.15 uur tot 14.30 uur: Lunch

14.30 uur tot 15.30 uur: De Extra Ronde

Dit deel van de vergadering kan 1 van onderstaande elementen bevatten: 

 • Focus op uitgebreide businesscase van 1 van de leden
 • Externe Gastspreker

15.30 uur tot 16.00 uur: Afronden vergadering

 • Bevestiging commitment
 • Voorstel nieuwe businesscase
 • Aanduiden nieuwe voorzitter en timekeeper
 • Afsluiten vergadering

Ja, ik ben klaar om verder te groeien met mijn business!

Neem contact op met ActionCOACH Kurt Vervloet voor een Gratis Coaching Call of plan je Call makkelijk online