Wie is de beste Business Coach van Vlaanderen?

Elk jaar ontmoeten we bij ActionCOACH honderden ondernemers in Vlaanderen met betrekking tot businessgroei en business coaching van ondernemingen.

En omdat zoveel ondernemers onze gedachten en gevoelens kennen (van deze website) over alles wat met ‘business coaching’ te maken heeft, vragen ze ons vaak wie enkele van de andere coaches en concurrenten zijn die we in het gebied hebben.

We gaan er nooit voor terug om schaamteloos eerlijk te zijn met betrekking tot de ‘concurrentie’ en we willen dat onze klanten zo goed mogelijk geïnformeerd worden.

Hier is een lijst van enkele van de bedrijven met een solide geschiedenis van business coaching in Vlaanderen.

1. Jarno De Smet

Jarno De Smet begeleidt jou bij het transformeren van jouw bedrijf. Hij focust op bedrijven met maximum 20 medewerkers en hij leert je wat je moet doen om jouw bedrijf te optimaliseren en te maximaliseren.

2. Businesslab 

Businesslab richt zich bewust op kleine ondernemingen (0 tot 5 medewerkers). Ze leren hoe de winst van de bedrijven meerdere keren te verdubbelden. Ze leren over hoe meer inkomen en meer vrije tijd te creëren.

3. Carl Van de Velde 

Carl Van de Velde is business- en ondernemersmentor sinds 1996. De opleidingen zijn voor ondernemers die een zakelijke doorbraak willen maken. Zijn bedrijf specialiseert zich in het organiseren van business seminars.

4. Nicolas De Bruyn 

Nicolas De Bruyn is een business coach die al bijna twintig jaar ondernemer is. Hij richt zich tot zelfstandige ondernemers, zaakvoerders, eenmanszaken, bestuurders en bedrijfsleiders die willen doorgroeien.

Conclusie:

Er zijn dus minstens 4 bedrijven die u kunt overwegen als u een business coach wenst te engageren in Vlaanderen. Allen met een andere focus en expertise. Informeer je goed en kies wat bij jou past.

Ten slotte dachten we dat je meer zou willen weten over onze mogelijkheden van Business Coaching met een vrijblijvende strategische sessie zodat je zelf de voordelen kan ervaren in plaats van deze enorme beslissing te baseren op een stuk papier of een computerscherm.

Het is slechts een investering van 1 uur en bijna iedereen vindt het de reis waard.

Laten we een moment inplannen om je doelen te helpen realiseren!

Kennis delen:

Test uw business met deze marketing audit

Kurt Vervloet

Kurt Vervloet is een business coach, blogger en spreker. Sinds 2017 coacht hij bedrijven over de hele wereld, variërend van solo-ondernemers, KMO bedrijven tot uitvoerende managementteams bij grote organisaties. Zijn klanten kiezen ervoor om met hem samen te werken vanwege mijn bewezen, no-nonsense benadering van het optimaliseren en opschalen van bedrijven. Door geweldige resultaten met zijn klanten te behalen werd hij reeds beloond met verschillende Awards.

Gerelateerde adviezen:

EBITDA berekenen
Uncategorized

EBITDA berekenen – hoe doe je het?

Wat is EBITDA?  Naast EBIT komt het begrip EBITDA vaak voor bij de analyse van bedrijfsresultaten. Dit staat voor “Earnings Before Interest, Taxes, Depreciation, and