Business coach Mechelen

Als ondernemer is het soms moeilijk om te weten welke volgende stap je moet zetten voor jouw bedrijf. Dit is waar een professionele business coach in Mechelen van onschatbare waarde kan zijn. Een business coach biedt niet alleen begeleiding en advies, maar kan je ook helpen om jouw bedrijf te veranderen op een positieve manier. Zo kan je groeien met jouw bedrijf, nieuwe diensten ontwikkelen en als persoon nieuwe vaardigheden ontwikkelen. Het werken met een business coach kan niet alleen jouw bedrijf transformeren, maar ook jouw eigen professionele ontwikkeling stimuleren.

Wat houdt een Coachingstraject in?

Als gedreven ondernemer ben je constant omringd door zowel uitdagingen als kansen. Mijn benadering is erop gericht om jouw onderneming naar een niveau hoger te brengen.

  • Grondige kennismaking: In ons eerste gesprek van een uur bespreken we jouw persoonlijke doelen en professionele ambities, alsook de unieke uitdagingen in jouw sector.
  • Diepgaande analyse: Vervolgens onderzoeken we diepgaand jouw wensen en ambities. Dit doen we door een systematisch proces te volgen, met als doel jouw verbeterpunten of veranderingsdoelen helder in kaart te brengen.
  • Doelstellingen bepalen: Het maakt niet uit of je streeft naar meer omzet, hogere winst, betere tijdsindeling, effectiever teamwerk, verhoogde productiviteit of simpelweg meer voldoening in je werk; samen stellen we duidelijke en concrete zakelijke doelen.
  • Actieplan voor succes: Samen ontwikkelen we een gedetailleerd actieplan met 10 tot 12 krachtige strategieën die direct resultaat leveren.
  • Periodieke overlegmomenten: We plannen regelmatige individuele meetings, wekelijks of om de twee weken, afgestemd op wat het beste past bij jou en jouw onderneming.
  • Succesvolle implementatie: We werken samen aan het implementeren van succesvol bewezen strategieën, toegespitst op de specifieke behoeften en karakteristieken van jou en jouw bedrijf.

Langetermijnvisie en doelen

Als businesscoach begrijp ik hoe belangrijk het is om concrete doelen te hebben voor jouw bedrijf. Daarom werk ik nauw met jou samen om uw sterke en zwakke punten en kansen te identificeren en je te begeleiden bij het formuleren van uw langetermijnvisie en korte termijn doelen. Dit doen we door middel van strategische gesprekken en oefeningen die gericht zijn op het stellen van specifieke, meetbare, haalbare, relevante en tijdgebonden doelen die aansluiten bij jouw algehele bedrijfsstrategie. Door stapsgewijs te werk te gaan en verantwoordelijkheid te bieden, kunnen we samen de controle over uw bedrijf terugnemen en vooruitgang boeken naar resultaten.

Word een echte leider

Goed leiderschap kan je leren. Ben je op zoek naar manieren om je leiderschapskwaliteiten te verbeteren? Leidinggeven is niet simpel. Goede leiders zijn niet alleen zelfverzekerd en bekwaam, maar ook teamspelers, probleemoplossers, empathisch en effectieve communicatoren. Als deze competenties je nog niet helemaal eigen zijn, maak je geen zorgen. Soft skills zijn goed te trainen en te ontwikkelen. Bij ons vind je een breed scala aan ontwikkelingsprogramma’s die je helpen om jouw vaardigheden als leider te versterken, of je nu net begint als manager of al een ervaren leidinggevende bent. Samen werken we eraan om de perfecte leider in jou naar boven te halen.

Samen werken naar een betere toekomst

Als je worstelt om je doelen te bereiken, kan een zakencoach in Mechelen je de verantwoordelijkheid en ondersteuning bieden die je nodig hebt om succesvol te zijn. Als coach begrijp ik hoe belangrijk verantwoordelijkheid is bij het bereiken van succes. Ik zal nauw met je samenwerken om duidelijke doelen te stellen en een plan te maken om ze te bereiken. Door regelmatige check-ins en voortgangsbeoordelingen zal ik je verantwoordelijk houden en ondersteunen tijdens je reis. Samen zullen we eventuele obstakels identificeren en strategieën ontwikkelen om ze te overwinnen. Met mijn ervaring en expertise zul je vertrouwen hebben in je vermogen om gefocust, gemotiveerd en op koers te blijven. Laat mij je helpen je volledige potentieel te benutten en je partner in succes te zijn.

Persoonlijke coaching

Er is een overvloed aan coaches, opleidingen, modules, trajecten, business boeken, training, marketing, workshops, enzovoort. Bij mij gaat het niet enkel over theorie maar gaan we echt een persoonlijk traject aan. Wat zijn uw valkuilen? Hoe ga je om met ambitie, perfectionisme, grenzen bewaken, veranderingen, stress, faalangst, personeel, human resources, meningen van andere mensen en andere uitdagingen als zaakvoerder? Een echt klankbord die jou persoonlijk en in alle vertrouwen begeleid, met focus op persoonlijke groei en resultaten. We verdiepen ons tijdens een eerste vrijblijvende sessie over mijn aanpak en maken samen onze plannen naar verandering.

Kennis delen:

Test uw business met deze marketing audit

Kurt Vervloet

Kurt Vervloet is een business coach, blogger en spreker. Sinds 2017 coacht hij bedrijven over de hele wereld, variërend van solo-ondernemers, KMO bedrijven tot uitvoerende managementteams bij grote organisaties. Zijn klanten kiezen ervoor om met hem samen te werken vanwege mijn bewezen, no-nonsense benadering van het optimaliseren en opschalen van bedrijven. Door geweldige resultaten met zijn klanten te behalen werd hij reeds beloond met verschillende Awards.

Gerelateerde adviezen:

EBITDA berekenen
Uncategorized

EBITDA berekenen – hoe doe je het?

Wat is EBITDA?  Naast EBIT komt het begrip EBITDA vaak voor bij de analyse van bedrijfsresultaten. Dit staat voor “Earnings Before Interest, Taxes, Depreciation, and