Business coach Antwerpen

Als zaakvoerder kan het vaak lastig zijn om te bepalen welke de volgende stap is voor je onderneming. Hier komt de waarde van een gekwalificeerde business coach Antwerpen naar voren. Een business coach biedt meer dan alleen begeleiding en advies; deze kan je ook ondersteunen bij het positief transformeren van je bedrijf. Dit biedt mogelijkheden voor groei, ontwikkeling van nieuwe diensten en het verwerven van nieuwe persoonlijke vaardigheden. De samenwerking met een business coach kan zowel je bedrijf als je persoonlijke professionele groei ten goede komen.

Hoe zit een coaching traject eruit?

Als ondernemer sta je voortdurend voor uitdagingen en kansen. Ik bied een unieke aanpak om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

  • Start met een kennismakingsgesprek: In een uur tijd bespreken we jouw persoonlijke en professionele ambities en de specifieke uitdagingen binnen jouw industrie.
  • Diepgaande analyse: Na het initiële gesprek duiken we dieper in jouw wensen en doelstellingen, gebruikmakend van een gestructureerd proces om helder te krijgen wat je precies wilt verbeteren of veranderen.
  • Stel concrete doelen: Of het nu gaat om meer omzet, winst, tijd voor prioriteiten, teamalignement, productiviteit, of simpelweg meer plezier in je werk; we bepalen samen jouw specifieke businessdoelen.
  • Actieplan met impact: We ontwikkelen een actieplan met 10 tot 12 strategieën voor onmiddellijke resultaten.
  • Regelmatige meetings: Afhankelijk van jouw behoeften en die van je bedrijf, plannen we wekelijkse of tweewekelijkse meetings in.
  • Implementatie op maat: Samen implementeren we bewezen succesvolle strategieën, aangepast aan jouw unieke bedrijfssituatie.

Visie en doelstellingen op de lange termijn

Als business coach begrijp ik het belang van heldere doelen voor je bedrijf. Daarom werk ik intensief met je samen om je sterktes, zwaktes en mogelijkheden te bepalen en je te begeleiden bij het opstellen van je langetermijnvisie en kortetermijndoelstellingen. We bereiken dit door strategische discussies en oefeningen die gericht zijn op het definiëren van specifieke, meetbare, haalbare, relevante en tijdsgebonden doelen die in lijn liggen met je algemene bedrijfsstrategie. Door een stapsgewijze aanpak en het bieden van verantwoordelijkheid kunnen we samen de controle over je bedrijf herwinnen en vooruitgang boeken richting succes.

Ontwikkel jezelf tot een authentieke leider

Leiderschap is een vaardigheid die je kunt leren. Zoek je naar manieren om je leiderschapskwaliteiten te verbeteren? Leiderschap is complex. Goede leiders zijn niet alleen zelfverzekerd en competent, maar ook teamgericht, probleemoplossend, empathisch en effectieve communicatoren. Als je je nog niet volledig comfortabel voelt bij deze vaardigheden, maak je geen zorgen. Soft skills zijn te trainen en te verbeteren. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan ontwikkelingsprogramma’s die je helpen om je leiderschapsvaardigheden te versterken, ongeacht of je net begint als manager of al een ervaren leidinggevende bent. Samen werken we aan het ontketenen van de perfecte leider in jou.

Samen streven naar een betere toekomst

Als je moeite hebt om je doelen te bereiken, kan een zakencoach in Antwerpen je de verantwoordelijkheid en ondersteuning bieden die je nodig hebt om succesvol te zijn. Als business coach begrijp ik het belang van verantwoordelijkheid bij het bereiken van succes. Ik zal nauw met je samenwerken om heldere doelen te stellen en een plan op te stellen om deze te behalen. Door regelmatige check-ins en voortgangsbeoordelingen zal ik je verantwoordelijk houden en ondersteunen tijdens je reis. Samen zullen we eventuele obstakels identificeren en strategieën ontwikkelen om ze te overwinnen. Met mijn ervaring en expertise zul je vertrouwen hebben in je vermogen om gefocust, gemotiveerd en op koers te blijven. Laat me je helpen om je volledige potentieel te realiseren en je partner in succes te zijn.

Persoonlijke business coaching Antwerpen

Er is een overvloed aan coaches, opleidingen, modules, trajecten, business boeken, training, marketing, workshops, enzovoort. Bij mij gaat het niet enkel over theorie maar gaan we echt een persoonlijk traject aan. Wat zijn uw valkuilen? Hoe ga je om met ambitie, perfectionisme, grenzen bewaken, veranderingen, faalangst, personeel, stress, meningen van anderen en andere uitdagingen als zaakvoerder? Een echt klankbord die jou persoonlijk en in alle vertrouwen begeleid, met focus op persoonlijke groei en resultaten. We verdiepen ons tijdens een eerste vrijblijvende sessie over mijn aanpak en maken samen onze plannen naar verandering.

Hallo, ik ben Kurt Vervloet, Ondernemers Coach, Executive Coach, Key Note spreker en ervaren klankbord.

Sinds 2017 werk ik samen met bedrijven over de hele wereld, zowel KMO bedrijven als managementteams bij grotere organisaties. Mijn klanten kiezen ervoor om samen te werken vanwege mijn bewezen, no-nonsense benadering, die resultaten garandeert. Door de successen van mijn klanten, werd ik reeds beloond met verschillende Internationale Awards.

Als je ook interesse hebt om te onderzoeken wat het voor jou en jouw organisatie kan betekenen om samen te werken met een ervaren coach, kan je hier een kennismakingsgesprek inplannen https://calendly.com/kurtvervloet. Tot snel.

Kennis delen:

Test uw business met deze marketing audit

Kurt Vervloet

Kurt Vervloet is een business coach, blogger en spreker. Sinds 2017 coacht hij bedrijven over de hele wereld, variërend van solo-ondernemers, KMO bedrijven tot uitvoerende managementteams bij grote organisaties. Zijn klanten kiezen ervoor om met hem samen te werken vanwege mijn bewezen, no-nonsense benadering van het optimaliseren en opschalen van bedrijven. Door geweldige resultaten met zijn klanten te behalen werd hij reeds beloond met verschillende Awards.

Gerelateerde adviezen:

EBITDA berekenen
Uncategorized

EBITDA berekenen – hoe doe je het?

Wat is EBITDA?  Naast EBIT komt het begrip EBITDA vaak voor bij de analyse van bedrijfsresultaten. Dit staat voor “Earnings Before Interest, Taxes, Depreciation, and