Ben jij coachbaar?

Een business coach is net als een sportcoach.

Een sportcoach stimuleert een atleet om optimale prestaties te bereiken, biedt eveneens ondersteuning als hij/zij uitgeput is en leert de sporter om tactieken uit te voeren die de tegenstander niet zal verwachten.

Een sportcoach laat je meer lopen dan je zelf wil. Een sportcoach spiegelt de zaken niet mooier voor dan ze zijn. En een sportcoach luistert.

De rol van de business coach is om ondernemers te coachen om hun bedrijf te verbeteren door middel van begeleiding, support en aanmoediging.

Een business coach helpt de eigenaren van kleine en middelgrote bedrijven (KMO’s) met hun sales, marketing, dagelijks management, teamactiviteiten en nog zoveel meer.

Net als een sportcoach, zal jouw business coach je alle aandacht laten richten op het ‘spel’ zelf.

“Wij zijn Business Coaches, geen business consultants…”

Wat is het verschil? Het is eigenlijk heel simpel uit te leggen.

Je ActionCOACH zal meer doen dan je alleen vertellen wat te doen. Jouw ActionCOACH zal er voor je zijn wanneer je het het meest nodig hebt. Zodra een idee wordt gevormd, als er uitdagingen op je pad komen en nog belangrijker; wanneer je niet zeker weet wat je volgende stap is.

Wij zijn er met elke stap om je te helpen, begeleiden, ondersteunen en motiveren je doelen te behalen. Jouw ActionCOACH is een ervaren ondernemer die een wereldklasse training heeft gekregen en wordt ondersteund door uitgebreide internationale middelen.

Samen met je accountant, je advocaat of je bankier zal je ActionCOACH je gefocust houden op je doelen, en je verantwoordelijk houden en ondersteunen bij ups en downs.

Ons coachingsysteem heeft zich al meer dan 27 jaar bewezen, met tienduizenden KMO-ondernemers wereldwijd in meer dan 80 landen.

De vraag is nu: Ben jij coachbaar?

Omcirkel het cijfer dat het beste aangeeft hoe waar de uitspraak op dit moment voor jou is. Tel jouw score op aan de hand van de totale scoretabel onderaan deze pagina.

Het is essentieel dat je bepaalt of jij je op de plek in jouw leven en bedrijf bevindt waar jij coachbaar bent.

Deze index helpt jouw coach en jou om te ontdekken hoe coachbaar jij bent… op dit moment.

De Coachbaarheidstest:
Vul voor jezelf in op de schaal 1 = Minder waar, tot 5 = Meer waar…

Benjijcoachbaar_kurtvervloet

TOTAALSCORE
(tel alle getallen op tot één totaal)

14-28: Momenteel niet erg coachbaar. Wellicht is een ActionCOACH seminar of workshop het meest geschikt voor jou. Zie hier ons aanbod >>KLIK HIER<<

29-42: Coachbaar, maar zorg ervoor dat de basisregels worden nageleefd.

43-56: Coachbaar

56-70: Zeer Coachbaar, vraag de Coach om veel van je te vragen.

Kennis delen:

Test uw business met deze marketing audit

Kurt Vervloet

Kurt Vervloet is een business coach, blogger en spreker. Sinds 2017 coacht hij bedrijven over de hele wereld, variërend van solo-ondernemers, KMO bedrijven tot uitvoerende managementteams bij grote organisaties. Zijn klanten kiezen ervoor om met hem samen te werken vanwege mijn bewezen, no-nonsense benadering van het optimaliseren en opschalen van bedrijven. Door geweldige resultaten met zijn klanten te behalen werd hij reeds beloond met verschillende Awards.

Gerelateerde adviezen:

EBITDA berekenen
Uncategorized

EBITDA berekenen – hoe doe je het?

Wat is EBITDA?  Naast EBIT komt het begrip EBITDA vaak voor bij de analyse van bedrijfsresultaten. Dit staat voor “Earnings Before Interest, Taxes, Depreciation, and