PRIJSGIDS

Onze gids voor kosten, prijzen en investering voor Business Coaching

Hoeveel kost een Business Coach?

We begrijpen dat het inhuren van een Business Coach een belangrijke beslissing is. Ons doel is om u te voorzien van eerlijke en betrouwbare informatie over business coaching om u te helpen bij het budgetteren van uw coach. Wat kost een Business Coach?

Als u overweegt een Business Coach te engageren helpt deze gids u bij het ontwikkelen van een budget die aan een coaching traject verbonden zijn. De uiteindelijke prijzen variëren in functie van de grootte van je bedrijf, de snelheid van je leercurve die je wenst en hoe je bedrijf al reeds voorstaat.

Wat is een goede business coach?

Net zoals een sportcoach spelers begeleidt naar de overwinning met een winnend spelplan, zo begeleidt een Business Coach ondernemers naar een verbeterd en winstgevender bedrijf met een getest, bewezen en gesystematiseerd "spelplan" voor elk type van bedrijf.

Zoals alle grote atleten zich uiteindelijk realiseren, moeten ze op een coach vertrouwen om hun spel te verbeteren om het " naar het volgende niveau" te tillen. Meer en meer ondernemers realiseren wat het voordeel is van Business Coaching op hun algemene prestatie.

Ik vind de link tussen atleten en ondernemers zeer sterk. Beide types van individuen zijn zeer uniek en gedreven. Ze houden allebei van competitie en het nastreven van de overwinning.

Meer nog, ze houden allebei van winnen. In de sport neemt dit de vorm aan van titels en kampioenschappen. In het bedrijfsleven neemt het de vorm aan van een bedrijf dat altijd groeit, succesvol is, en nog belangrijker - winstgevend.

Groepscoaching

Als 1-op-1 coaching te veel van het goede is en/of je het gezamenlijk leren, met 1 tot 3 andere ondernemers, meer op prijs stelt, dan is MentorCLUB groep coaching de perfecte oplossing voor jou.

MentorCLUB is een tweewekelijks coaching programma voor kleine groepen van maximaal drie niet-concurrerende ondernemers.

In MentorCLUB … 

 • Maak je en duidelijk plan te maken voor je bedrijfssucces 
 • Krijg je toegang tot meer dan 3.500 bedrijfsgroeistrategieën & -tactieken 
 • Versnel je zakelijk succes door middel van professioneel mentorschap  
 • Werk je in een kleine groep van groeigerichte, bedrijfseigenaren 
 • Vier je successen en je leer van de successen en uitdagingen van anderen 
 • Verwerf je nieuwe zakelijke vaardigheden 
 • Los je jouw zakelijke uitdagingen op in een vriendelijke en ondersteunende omgeving 

In elke tweewekelijkse MentorCLUB sessie krijg je tot een half uur business coaching specifiek voor jouw bedrijf. Het programma levert de typische klankbord- & kennisvoordelen op, die grote bedrijven via een Raad van Bestuur krijgen.

Uiteraard is de investering in tijd en geld een fractie van wat een Raad van Bestuur je zou kosten:

De investering hiervoor is

+/- €500 per maand.


Daarnaast
 krijg je  

 • Volledige toegang tot driemaandelijkse GrowthCLUB business planningsdagen 
 • Je eigen Persoonlijkheidsprofielanalyse met behulp van de DISC-tool  
 • Een “1-op-1” Business Planning Sessie, die je het kader geeft voor je eerste strategische actieplan van 12 maanden.   

1 op 1 coaching

Om succes te garanderen, begint het 1-op-1 business coaching proces met een 'Alignment' of afstemmingssessie om absolute duidelijkheid te krijgen over waar jouw bedrijf nu staat en waar je naar toe wilt. De uitkomst hiervan is de drijvende kracht achter het coachingstraject.

De ‘Alignment Consultation’ is een diepgaande analyse van jouw doelen, zowel persoonlijk als zakelijk, en van de verkoop- en marketingstrategieën die je voorheen hebt gebruikt met de bijhorende resultaten. De ‘Alignment Consultation’ vormt de routebeschrijving voor de toekomst van jouw bedrijf.

Het zal je een complete lijst met strategieën en ideeën geven die je momenteel niet in je bedrijf gebruikt. Daarnaast zal het die strategieën identificeren die je wel al gebruikt en geoptimaliseerd kunnen worden. Dit is jouw ActiePLAN voor jouw programma:

Wat is 1 op 1 coaching?

Dit is ons topprogramma en de meest resultaatgerichte coaching die een bedrijfseigenaar kan gebruiken. Onze 1-op-1 business coaching methode is zo solide en bewezen dat we resultaten garanderen. 1-op-1 coaching versnelt de resultaten, maakt een écht verschil voor je ‘work-life’ balans en voegt enorme waarde toe aan je bedrijf.

De eerste fase van het 1-op-1 coaching proces gaat normaal gesproken over het beheersen van jouw tijd als eigenaar. Het gaat erom tijd vrij te maken om strategisch te werken AAN het bedrijf.

De tweede fase is het maken van het businessplan en het stellen van doelen. De doelen worden verkend en je coach zal ook kijken naar persoonlijke doelen om ervoor te zorgen dat de motivatie en focus worden geborgd.

1-op-1 Coachingsessies zijn wekelijks of tweewekelijks en omdat je waarschijnlijk het grootste deel van je tijd IN je bedrijf werkt, ligt de focus voor deze sessies op werken 'AAN' jouw business'.

Het exacte programma is afhankelijk van het bedrijf en de doelen die bij de ' alignment' zijn gesteld.

Wat krijg je?

 • Wekelijkse of tweewekelijkse coachingsessies
 • Opstellen van duidelijke actieplannen tijdens elke sessie
 • Ieder kwartaal 90-dagen planningsworkshops
 • Volledige ondersteuning, rechtstreeks van je coach, tussen de sessies door
 • Beoordelingen & feedback op je marketingstrategieën, managementsystemen, verkoopprocessen, time management, wervingssystemen en al het andere dat relevant is
 • Gratis DISC assessments (gedragsanalyse)
 • Sjablonen en tools om belangrijke bedrijfsactiviteiten te verbeteren
 • Toegang tot onze educatieve bibliotheek, inclusief boeken, videoplatform en veel meer
 • Toegang tot extra trainingen van wereldklasse, bijvoorbeeld van ActionCOACH oprichter Brad Sugars en van onze strategische partners, en tot onze events
 • Onze absolute toewijding om je te coachen naar je gestelde doelen en je verantwoordelijk te houden voor het nemen van actie om deze te bereiken.

In de meeste gevallen kun je verwachten dat een kwalitatieve coaching de volgende investering vraagt:

Alle prijzen op deze pagina zijn excl. BTW.

Vraag een vrijblijvende prijsbepaling aan!

Klik hier om je persoonlijke prijsbepaling te ontvangen