GrowthCLUB

Slechts 2% van de ondernemers heeft een uitgeschreven plan… en maar een klein deel daarvan volgt het ook op…

GrowthCLUB is een workshop die het opstellen van concrete en praktische plannen voor jouw onderneming zowel leerzaam als leuk maakt.

Tijdens de GrowthCLUB wordt je getraind in strategieën die je zullen helpen om controle te krijgen over je tijd, over je prioriteiten en die je zullen voorzien van de juiste ‘mindset’ en handvaten die je nodig hebt om je doelen te bereiken.

Schrijf nu in!
KurtVervloet_ActionCoach

Vrijdag, 7 januari
8:45u - 16.30u

people profiles

Voor KMO-ondernemers
met meer dan 5 medewerkers

Eindelijk nog eens een fysiek evenement!
We starten binnen...

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Zo werkt het...

  • Plan op een gestructureerde manier je acties voor de volgende 90 dagen om je business te versterken en te laten groeien.
  • Toegang tot jouw ActionCOACH Business Coach
  • Leer van de strategieën die zijn toegepast bij andere bedrijven
  • Vergroot je netwerk door in contact te komen met ondernemers uit je regio
  • Luister naar waardevolle gastsprekers tijdens elk van de driemaandelijkse sessies

Gastspreker: Jurgen Ingels

We zijn enorm vereerd om topondernemer Jürgen Ingels te verwelkomen. Hij is ondernemer, durfkapitalist en heeft een grote passie voor technologie en ondernemerschap en dat weerspiegelt zich in alles wat hij doet.

Hij startte zijn carrière als investeringsmanager bij Dexia Ventures, het risicokapitaalfonds van Dexia. Een grote doorbraak was er voor hem met Clear2Pay, een pioniersbedrijf in financiële technologie.

Vandaag is Jürgen voornamelijk managing partner bij SmartFin, een risicokapitaalfonds dat investeert in groeiende Europese technologiebedrijven.

Hij is daarnaast ook bestuurder bij verschillende bedrijven, organisator van evenementen (Supernova, The Big Score) en is ook bekend van het tv-programma Leeuwenkuil.

De kans is ook groot dat je zijn boek kent: "50 lessen voor ondernemers".

Uit zijn persoonlijke ervaringen verklapt hij dan ook de “tips and tricks” over de boeiende wereld van het ondernemen.

Gastspreker

Gastspreker:
Stephanie Blommaert

We zijn enorm vereerd om Stephanie Blommaert te verwelkomen.

Stephanie is zaakvoerder van NONZEROSUM.

Met haar bedrijf biedt ze juridische ondersteuning aan bedrijven op project basis, via legal interim en via werving & selectieJe wenst je bedrijf uit te bouwen en je focus te behouden op je product of dienst.

Een team van experten (thuis in alle rechtstakken) staat klaar om je te ondersteunen. Hoe doen ze dit concreet? Je kan als bedrijf bij hen terecht met al je juridische vragen. Ze zoeken naar de correcte oplossing voor jouw bedrijf.

Als executive coach is Stephanie verbonden aan de Vlerick Business School in KMO Challenge en KMO Excellence programs. Ook is ze Coach Onderhandelen met emoties bij Vlerick, Unizo, IBJ, Big 4 kantoren, Straffe Madammen, Fierce Ladies etc.

Stephanie Blommaert
Stephanie Blommaert

Gratis boek!

ActionCOACH biedt jou gratis het boek van Stephanie Blommaert aan.

Onderwerp: "Met liefde onderhandel je ook". Durven vragen in het dagelijks leven: thuis en op je werk

Haar boek leert je te vragen wat je wil, op een menselijke manier, met aandacht voor emoties en de relatie met de andere.

Ontdek welk onderhandelingstype jij bent en leer je valkuilen kennen. Haar geweldig boek wordt gratis aangeboden door ActionCOACH voor alle deelnemers.

Stephanie zal van 9.00u tot 10.00u spreken.

Aan het einde van deze actiegerichte dag zul je een duidelijke focus hebben op waar je onderneming na 90 dagen zal staan in combinatie met een concreet plan hoe daar te komen, dus waar wacht je op? 

Ik heb bij andere business coaches ook opleidingen gevolgd. Op 3 dagen geven die je een hele hoop informatie mee, maar je doet er eigenlijk niets mee. Je neemt er 2 à 3 dingen uit en voor de rest doe je er niets mee.

En bij Kurt Vervloet, met de 90 dagen planning, ga je echt iets vast nemen. Je gaat dat ordenen, dagdagelijks een takenpakket samenstellen, zodat je er echt aan werkt. Zo blijf je elke dag aan je bedrijf werken. Waardoor er een veel vlottere groei mogelijk is.

De omzet van mijn bedrijf is verdubbeld tov vorig jaar. Dat is mede dankzij Kurt. Door de inzichten en de juiste toepassingen op het juiste moment te verwezenlijken, zijn we inderdaad beginnen groeien en de omzet gaan verdubbelen.
– Tim Van Dessel, Tim Building

Waar is dit te doen?

GrowthClub KurtVervloet groepsfoto

Het evenement vindt plaats in The Tree in Lier. De parking is gratis en vlak naast het gebouw.

Er zal rekening gehouden worden met de actuele corona maatregelen!

Er

Let's go!

495 euro

Mail naar kurtvervloet@actioncoach.com

De prijs is exclusief btw.