Elke reis begint met een eerste stap...

Business Coaching

Herken je jezelf in volgende wensen?

–> Wil je dat je bedrijf meer opbrengt i.f.v. de inspanningen?

–>Wil je meer gemoedsrust door een betere cashflow?

–>Wil je meer klanten werven op een consistente basis?

–>Wil je meer structuur i.p.v. brandjes te moet blussen?

–>Wil je een betrokken TEAM met de neuzen in 1 richting?

–>Wil je meer tijd voor je gezin, voor jezelf en je vrienden?

–>Wil je meer vrijheid?

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig.

Plan nu je kennismaking met Kurt, ervaren ondernemerscoach en klankbord, en ontdek wat er mogelijk is en hoe een persoonlijke begeleiding ook voor jou kan werken.

Neem een kijkje in zijn agenda, prik de datum en het uur dat jou uitkomt. 

Je ontvangt een bevestiging en je kan uitkijken naar een eerste vrijblijvende kennismaking.

Neem actie en tot snel.

Reviews

5/5

Pieter Ghysens

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Kurt als bedrijfscoach, hij kan een serieuze meerwaarde bieden op elk gebied van bedrijfsmanagement en biedt steeds duidelijke en “to the point” oplossingen aan. Wil je meer structuur in je agenda, doelen leren stellen en deze ook bereiken, is Kurt de man die je moet hebben. Hij helpt je om een performant bedrijf uit te bouwen waardoor je versneld kan groeien en deze groei ook kan consolideren.

5/5

Steven Verschueren

Kurt en Action Coach zijn top in allround coaching. Ben je op zoek naar een businesscoach die je van A tot Z kan bijstaan, en je op elk vlak kan laten groeien, dan ben je bij Kurt aan het juiste adres! Ik heb geen seconde spijt gehad om met hem in zee te gaan. Top!

5/5

Edrit Salijaj

Sinds september krijg ik coaching van Kurt en de impact is enormous. Ik werk veel efficiënter, doelgerichter en ik heb meer tijd om te werken aan mijn bedrijf i.p.v. in mijn bedrijf. Heel veel is al geautomatiseerd sindsdien. Naast het bedrijfsgedeelte ben ik ook heel wat gegroeid als persoon in deze 4-5maanden. Dit allemaal met een enorme groei in omzet en personeel. Just imagine! Thanks Kurt! Let’s get it!!!

Heb jij nood aan business coaching?

Beantwoord 7 vragen en ontdek in 30 seconden of ik jouw business kan boosten

Waarom een business coach?

Je haalt sneller, efficiënter en eenvoudiger je doelen

Je krijgt een hernieuwd gevoel van ambitie en vertrouwen in de toekomst door een constante instroom van klanten

Je creëert een gevoel van opluchting en rust, wetende dat je bedrijfsprocessen soepel lopen

Je ervaart trots omdat je weet dat je een sterk en betrokken Team achter je hebt dat je visie deelt en naar hetzelfde doel werkt

Je hebt rust en zekerheid door financiële stabiliteit, goede cashflow en duidelijkheid over de financiële toekomst van je onderneming

Je ervaart de vrijheid om te doen wat je graag doet met je geliefden

Wie is Kurt als jouw business coach

Ik ben Kurt en gedurende 22 jaar heb ik “real life” ervaring opgedaan in Sales, Pricing en Product Management in verschillende sectoren. Ik heb als Managing Director aan het hoofd gestaan van een grote organisatie waar ik enorm veel ervaring heb opgebouwd over hoe een bedrijf gezond en functioneel te runnen.

Sinds 2017 is ben ik gestart met een zeer succesvolle coaching organisatie. Zo heb ik de mogelijkheid gehad om reeds vele ondernemers en executives succesvol te begeleiden.

Als jouw ervaren klankbord en vertrouwenspartner begeleid ik jou om je doelen sneller en efficiënter te bereiken als dat je het alleen zou doen. Dit door tools, methodologieën en systemen toe te passen, die getest en beproefd zijn en bewezen hebben dat ze werken.

Ik begeleid je persoonlijk en we zullen samen werken om jouw bedrijf te optimaliseren. Aarzel niet. Laten we eerst kennismaken.

Wat onze klanten zeggen over Action Coach Kurt:

Onze klanten vertellen graag hoe ze onze dienstverlening ervaren:

Reviews

5/5

Tim van Dessel

Kurt is 3j de Action Coach van Tim Building en wij zijn zeer tevreden over zijn persoonlijke aanpak.
Doorheen deze periode kwamen er verschillende uitdagingen op ons pad en mede door deze persoonlijke aanpak konden we op het juiste moment het nodige advies verwachten dat relevant is voor onze business.
Niet alleen advies op papier maar wel persoonlijke coaching die je als ondernemer aan het werk zet om gestructureerd te werken naar gerichte doelen.
 
 
5/5

Lissa Ceulemans

Business Coach Kurt Vervloet geeft op maat van jouw bedrijf begeleiding om jouw ultieme businessdoelen te bereiken. Dit stap voor stap en met een doordacht 90-dagen plan. Zo creëer je uiteindelijk de onderneming waar je altijd al van had gedroomd.

5/5

Ben Martens

Had men mij twee jaar geleden gevraagd om lidmaatschapscoördinator te worden bij BNI had ik vriendelijk bedankt. Ik verzoop in het werk. Toen ik de vraag enkele weken geleden kreeg heb ik quasi onmiddellijk toegezegd. Waarom nu wel en toen niet?
Ik heb als architect nu meer opdrachten dan ooit. Ik heb alles nu beter onder controle. Ik heb vrij normale werkuren. Ik heb mijn hobby’s terug opgepikt en ik heb terug tijd om te sporten.
Ik weet nu beter van aanpakken. Ik heb leren systematiseren waardoor alles vlotter loopt.
Ik wil Kurt Vervloet van Action Coach daarvoor bedanken. Ik heb het werk zelf moeten verzetten… zo gaat dat met coaching…. maar zonder het advies van Kurt was me dat niet gelukt. Kurt leert je gericht de juiste acties te ondernemen.
Dankjewel Kurt.

Plan je gratis intake gesprek online in:

Je kan ook bellen om kennis te maken: 0474 072 444

Of stuur eenvoudig een e-mail met je vraag naar: kurtvervloet@actioncoach.com

Take Action BV

Hertstraat 24, 2860 Sint-Katelijne Waver

www.kurtvervloet.com