fbpx

HI, Ik ben Kurt

Ik ben Kurt Vervloet. Na een rijke carrière van 22 jaar als leidinggevende in KMO’s en in internationale organisaties, besloot ik mijn ervaring te gebruiken om vanuit mijn passie zelfstandige ondernemers, diverse bedrijven, directieleden en teams te helpen groeien.

Ik ben een echte familieman, samen met Hilde mijn vrouw en mijn 2 zonen Matthias en Lennert.

Visie: “Rijkdom creëren in Vlaanderen door herscholing van ondernemers.”

Missie:

“ActionCOACH Vlaanderen” is een team van betrokken, positieve en succesvolle mensen die er altijd naar streven om de beste versie van zichzelf te zijn, integer en eerlijk te handelen.

We zullen onszelf en onze klanten opleiden met marketing- en bedrijfsontwikkelingstechnieken van wereldklasse, met behulp van audio-, video-, workshops- en seminarformaten.

Onze productladder en -diensten zijn van de hoogste kwaliteit, je krijgt waar voor je geld. We gebruiken de nieuwste en meest effectieve trainingsmethoden die beschikbaar zijn. We helpen de klanten om rijkdom te creëren door hen inkomsten te laten genereren en activa te verwerven. Zo gaan ze de gewenste levensstijl voor zichzelf en hun familie creëren.

Klanten van ActionCOACH, of ze nu klein, middelgroot of groot zijn, willen graag dat wij hen helpen hun doelen te bereiken en hun persoonlijkheid en hun bedrijf te laten groeien. Ze zullen vooruitdenkend zijn, leergierig en bereid om te groeien.

Onze klanten worden meer geselecteerd op attitude dan op grootte. Ze willen met ons omgaan omdat we begrijpen dat mensen belangrijk zijn en dat systemen een bedrijf moeten leiden.

Mijn ervaringen

5 belangrijke zaken om te weten over Kurt Vervloet

  • Een Business Professional die Resultaten boekt …

Kurt is een Senior-level leider met sterke sales en marketing management vaardigheden, die ook de kennis heeft om operationele excellence op te leveren. Kurt is een performer met een bewezen staat van dienst in het bereiken van omzet stijging, het verbeteren van de marge contributie en het maximaliseren van klanten tevredenheid. Hij is een uitstekende interpersoonlijke communicator met ervaring in het motiveren van diverse groepen.

  • Een Gekwalificeerde Business Professional …

Kurt is afgestudeerd als Industrieel Ingenieur aan de Thomas More De Nayer Hogeschool in Sint-Katelijne-Waver. Tijdens zijn carrière heeft hij succesvol een Master in Business Administration behaald aan de Universiteit “Antwerp Management School” alsook een Master in Sales en Marketing aan de Vlerick Management school te Gent.

  • Een Ervaren Business Professional …

Hij heeft “real-life” ervaring van meer dan 22 jaar in verschillende sectoren met bewezen successen in General Management, Sales & Marketing, Strategische Planning, Business Development en Pricing Strategieën. Kurt startte zijn carrière in sales functies en (Key) Account Management en bouwde zijn loopbaan uit in pricing en product management. Als Managing Director, gedurende meer dan 6 jaar in een wereldwijd opererend bedrijf, had hij volledige P&L verantwoordelijkheid.                                                                           

  • Een Business Mentor van ActionCOACH …

Kurt is gepassioneerd in het samenwerken met lokale ondernemers om hun bedrijf te laten groeien voorbij hun stoutste dromen en om mensen te zien slagen in hun opzet. Hij is gedreven om samen te werken met ondernemingen om hun doelen te bereiken en om gretige ondernemers te ondersteunen. Als uw Business Mentor zal hij meewerken om uw resultaten te doen behalen door gebruik te maken van bewezen hulpmiddelen, methodologieën en systemen, getest en geperfectioneerd door duizenden andere ondernemingen in gans de wereld gedurende meer dan 2 decennium lang. Hij zal je verantwoordelijk houden voor je resultaten en, net zoals een sport coach, aandringen om te presteren op het hoogste niveau.

  • Een toegewijde Familie Man…

Kurt onderhoudt een actieve levensstijl tezamen met zijn vrouw Hilde en zijn 2 zonen, Matthias en Lennert. Je zal Kurt regelmatig zien joggen in de buurt, hem vinden op het tennisveld of hem de voetbalploeg van zijn 2 zonen zien aan moedigen.

General Management

90%

Sales & Marketing

95%

Strategische Planning

99%

Business Development

80%

Fun

85%

Kwaliteiten van Kurt

Certificaten

Werp een blik op mijn diploma's en certificaten.